BELIZE
Az ország legjobb madárfotós helyei


Belize-t sokan tengerpartja miatt látogatják, de csak kevesen tudják, hogy az ország Közép-Amerika madarász nagyhatalma. Több mint 500 madárfajt különböztetünk meg az óriás arapapagájtól a jabirun át a vöröslábú szuláig.

A túra alatt 4 bázisod lesz, az első az a Crooked Tree, mely 275 fajnak az otthona, köztük a 3 méter szárnyfesztávolságú jabirunak. A második a Shipstern-mocsár, ahol nem lesből, hanem csónakból fotózhatsz meg akár 250 fajta madarat, de mellette nagyvadakat (ormányos medvét, pekarit vagy éppen jaguárt) is lencsevégre kaphatsz. Lamanai egy maja romváros a New River Lagoon partján. Fotós szemmel a lagúna az elsődleges célpont, ami kárókatonáknak, óriás fekete sasoknak, jabiruknak és több tucat papagájfajtának az otthona. Ezen kívül főként krokodilokat és teknősöket fotózhatsz. Túrád utolsó része egy apró sziget a Karib-tengeren, ahol egy többezer fős vöröslábú szula populációt figyelhetsz meg...

   

-1

Tour date

Nincs kiírt időpont

Costs per person
(6-8 fős csoport esetén)

Normal Price
2200 US$
Törzsutas ár
2000 US$
Airfare
1000 - 1200 US$
Pocket Money
500 US$
Az ár tartalmazza
  • a szállások díját (10 éjszaka hostelben vagy lodge-on, 1 éjszaka vadkemping), a helyi közlekedés díját, a csónakok bérleti díját, a belépőket, a transzfereket, a túravezetést.

Az ár nem tartalmazza
  • a repülőjegyet, a reptéri adókat (20 US$), az étkezéseket, a városi taxik árát, a függőágy és szúnyogháló árát (kb. 35-40 US$), a különprogramok árát, az oltások és gyógyszerek árát, az utasbiztosítást.

1

Tour guide

Oszd meg másokkal

Similar Tours